Brainonwork.com

Over ons

office-building.jpg

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een buro die gespecialiseerd is in Re-integratie, casemanagement en coaching.

Brain on Work is ontstaan door het Moederbedrijf Cher Own Company. Cheryl Mangal die meer dan 14 jaar verzuimervaring heeft is het brein achter dit concept. Het activeren , motiveren maar vooral het vast blijven houden van deze energie is haar kracht. Brain on Work is de laatste jaren gegroeid en er zijn er diverse consulenten betrokken bij dit concept. We doen dit samen! Want mensen zijn in staat om zichzelf te genezen. Soms hebben ze alleen een duwtje in de rug nodig.

Wij kunnen zijn staat zijn om ons zelf te genezen met de juiste kennis en inzichten!

Dagelijks heeft ons brein te maken met ontzettend veel prikkels. Het is net een grammofoonplaat die afgespeeld wordt.

Het proces bestaat altijd uit feedback lussen. Deze feedback lussen zijn intelligent en flexibel. De hersenen zijn soms in, soms uit balans, maar er is altijd het streven naar evenwicht in het algemeen. Dit evenwicht staat bekend als homeostase. De geest is de oorsprong van ons bewustzijn, niet het brein. Alleen bewustzijn is in staat bewustzijn te kennen. Mechanische verklaringen voor het fenomeen bewustzijn, die alleen uitgaan van feiten over hersenen, schieten per definitie te kort.

office-building-pattern-textures.jpg
futuristic-office-building.jpg

BRAIN ON WORK

Onze diensten

Heeft u hulp nodig in het verzuim proces?

Dan bent u bij Brainonwork aan het juiste adres! Laat ons met je meedenken!

Re-integratie / 2e spoor

Met Werkfit Maken wordt gewerkt aan het versterken van de werknemersvaardigheden, het verbeteren van persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt.

Casemanagement

Volgens de Wet Verbetering Poortwachter stelt de werkgever een casemanager aan om u te begeleiden in het verzuimproces.

Verzuimtrainingen

Hoog verzuim ? Zit u als werkgever met uw handen in het haar? Geen grip op het hoog verzuim binnen uw organisatie? Overweeg een verzuimtraining op maat!

Bemiddeling

Bent u opzoek naar personeel? Dan doen wij ook aan bemiddeling. Hiervoor rekenen wij een heel laag bedrag mocht het tot een match komen. Wij doen de intake, CV check en motivatie check.

Coaching

Wij geven verschillende vormen van coaching. Het ligt er net aan wat jij nodig hebt om weer door te kunnen met je leven.

Woman Empowerment

Ik kom uit een cultuur vandaan waar vrouwen onderdrukt werden. Het is nu anno 2023 veel moderner. Maar in de jaren 90/2000 was het toch nog een dingetje.

Preventie training

Iedereen heeft zijn of haar bagage. Maar hoe gelukkig ben je nou eigenlijk? Ben je gelukkig omdat andere dat van je verwachten? Of ben je echt gelukkig en kun je genieten van elk moment? Natuurlijk hoef je niet elk moment van het dag gelukkig te zijn.
WhatsApp whatsapp