Brainonwork.com

Diensten

BRAIN ON WORK

Onze diensten

Heeft u hulp nodig in het verzuim proces?

Dan bent u bij Brainonwork aan het juiste adres! Laat ons met je meedenken!

Re-integratie / 2e spoor

Met Werkfit Maken wordt gewerkt aan het versterken van de werknemersvaardigheden, het verbeteren van persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt.

Casemanagement

Volgens de Wet Verbetering Poortwachter stelt de werkgever een casemanager aan om u te begeleiden in het verzuimproces.

Verzuimtrainingen

Hoog verzuim ? Zit u als werkgever met uw handen in het haar? Geen grip op het hoog verzuim binnen uw organisatie? Overweeg een verzuimtraining op maat!

Bemiddeling

Bent u opzoek naar personeel? Dan doen wij ook aan bemiddeling. Hiervoor rekenen wij een heel laag bedrag mocht het tot een match komen. Wij doen de intake, CV check en motivatie check.

Coaching

Wij geven verschillende vormen van coaching. Het ligt er net aan wat jij nodig hebt om weer door te kunnen met je leven.

Woman Empowerment

Ik kom uit een cultuur vandaan waar vrouwen onderdrukt werden. Het is nu anno 2023 veel moderner. Maar in de jaren 90/2000 was het toch nog een dingetje.

Preventie training

Iedereen heeft zijn of haar bagage. Maar hoe gelukkig ben je nou eigenlijk? Ben je gelukkig omdat andere dat van je verwachten? Of ben je echt gelukkig en kun je genieten van elk moment? Natuurlijk hoef je niet elk moment van het dag gelukkig te zijn.
WhatsApp whatsapp